VIDEO Premierul e alergat de jurnalişti după prezentarea PNRR. „Stilul ăsta agresiv nu este un stil civilizat”

  • După prezentarea PNRR-ului a fost multă agitaţie la Parlament
  • Florin Cîţu nu a rămas la declaraţii şi a fost alergat de jurnalişti
  • Florin Cîţu: stilul ăsta agresiv nu este un stil civilizat
516 afișări
Drumul dintre Camera Deputaţilor şi Senat a fost lung pentru premierul Florin Cîţu. După ce a prezentat în plenul celor două camere PNRR-ul, acesta a fost alergat de jurnalişti. Mai mult, a fost lovit şi cu camera în cap.
 
Daniel Fenechiu a făcut pe bodyguard-ul premierului, împingându-l din calea lui Cîţu chiar şi pe liderul AUR, George Simion, care îi punea întrebări pe subiectul PNRR.
 
Florin Cîţu: Stilul ăsta agresiv nu este un stil civilizat
George Simion: Dar cum e agresiv, stilul?
Florin Cîţu: Am zis când dau declaraţii, dau declaraţii. Ce faceţi dvs aici...
 
 
Locul în care se iau decizii importante, s-a transformat miercuri într-un adevărat circ. Iar relaţia dintre şeful guvernului şi jurnalişti s-a cam răcit.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici