Violeta Alexandru: M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administraţie

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, spune că, în ultima vreme s-a specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administraţie şi să conecteze instituţiile între ele, pentru ca oamenii să nu mai meargă după hârtii atunci când ele există la autorităţi.

202 afișări
Imaginea articolului Violeta Alexandru: M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administraţie

Violeta Alexandru: M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administraţie

Violeta Alexandru a scris, miercuri, pe Facebook, faptul că s-a încăpăţânat să conecteze instituţiile între ele, în limita competenţelor MMPS.

„M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administraţie. M-am încăpăţânat să conectez instituţiile între ele, în limita competenţelor MMPS, ca să nu mai meargă oamenii după hârtii când le au instituţiile. Toţi vorbesc despre ce bine ar fi să fie conectate instituţiile între ele, eu m-am săturat de declaraţii şi iau decizii. Săptămâni în şir - lucruri care nu se văd în spaţiul public - demontez argumente contra ca să ajungem la: Se poate. În final, semnez Ordin”, scrie Alexandru.

Violeta Alexandru spune că „cineva acolo tot lucrează, tăcut, ca să nu se poată dintr-o dată sau peste tot în ţară”.

„Dacă nu verifici constant, pe eşantion, administraţia contează pe faptul că uiţi, îţi îndrepţi atenţia în altă parte. Eu nu uit, îmi fixez termene, urmăresc sarcini. Chiar şi când, după 2-3 verificări, arată ca şi cum merg lucrurile, verific”, mai spune ministrul interimar al Muncii.

Violeta Alexandru, ministru propus la Muncă în Guvernul Florin Cîţu, este audiată, miercuri, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, de la ora 15.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici