Viorica Dăncilă a fost desemnată preşedinte interimar al Organizaţiei Femeilor PSD

Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, lider al grupului PSD din Parlamentul European, a fost desemnată, vineri, drept preşedinte interimar al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, post vacant după ce Rovana Plumb, care deţinea această funcţie, a fost votată preşedinte al Consiliului Naţional PSD.

351 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă a fost desemnată preşedinte interimar al Organizaţiei Femeilor PSD

Viorica Dăncilă a fost desemnată preşedinte interimar al Organizaţiei Femeilor PSD (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Dăncilă va deţine interimatul până la Conferinţa Naţională a organizaţiei, programată pentru luna octombrie.

Rovana Plumb, care conducea Organizaţia de Femei a PSD din 2005, a fost votată la sfârşitul săptămânii trecute preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

Plumb şi-a anunţat public candidatura la CN al PSD, în 7 martie, în faţa a 1.500 de femei social-democrate reunite, la Romexpo, propunerea fiind făcută de Viorica Dăncilă.

Din 2010, Dăncilă este vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD, iar din 2005 este vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene a PSD Teleorman.

În vârstă de 51 ani, Viorica Dăncilă este membru PSD din 1996.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici