Viorica Dăncilă, despre Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu: „Aceste reveniri în PSD sunt benefice”

Viorica Dăncilă a catalogat ca „benefică” revenirea lui Mihai Tudose şi a lui Sorin Grindeanu în PSD. Ea afirma, în noiembrie 2019, că partidul nu poate accepta reînscrierea lui Mihai Tudose în formaţiune, atâta timp cât a susţinut moţiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conducea.

1702 afișări

„Pentru a fi un partid puternic trebuie să aducem lângă noi cât mai mulţi oameni şi eu cred că aceste reveniri în partid sunt benefice. Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu se bucură de notorietate. Trebuie să deschidem porţile larg ale PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată joi seara la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, cum vede reîntoarcea în PSD a foştilor premieri Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu.

Pe 6 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă respingerea posibilitatea ca Mihai Tudose să se reînscrie în partid, afirmând că atât timp s-a poziţionat în favoarea moţiunii de cenzură, nu poate fi acceptat în formaţiune.

”Atâta timp cât Mihai Tudose şi alţii au votat împotriva acestui guvern nu putem să-i acceptăm în PSD. Ce facem? Răsplătim faptul că s-au poziţionat împotriva partidului? Cine are astfel de idei să le uite”, a declarat Viorica Dăncilă, în pofida faptului că Mihai Tudose este eurodeputat şi nu a votat moţiunea de cenzură, nefiind parlamentar.

Pe 8 ianuarie, preşedintele PSD Brăila Ion Rotaru a anunţat că Mihai Tudose a depus o cerere de adeziune la partid, urmând ca în zilele următoare să fie luată o decizie în acest sens de către conducerea organizaţiei.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD la sfârşitul lunii ianuarie 2019 şi se înscrisese în Pro România. Acesta a candidat la alegerile din 26 mai şi a obţinut un mandat de europarlamentar.

Actualul preşedinte al ANCOM Sorin Grindeanu, prezent joi la conferinţa de alegeri de la PSD Olt, a spus că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici