Viorica Dăncilă: Există multă dezinformare. Nu ignor vocea poporului, iar martor este larga susţinere populară pe care o avem

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, în Parlamentul European, că vrea un dialog constructiv, dar există multă dezinformare, acuzând-o direct pe Monica Macovei că practică astfel de metode.

660 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Există multă dezinformare. Nu ignor vocea poporului, iar martor este larga susţinere populară pe care o avem

"Am văzut lucruri pe care le-am luat în calcul, lucruri constructive. Am vrut un dialog constructiv, dar mi-am dat seama că există multă dezinformare. Nu îi acuz pe cei care au spus aceste lucruri, ci pe cei care stau în spatele dezinformării. Vreau un dialog constructiv pentru România şi UE. Doamna Macovei ştiu despre dezinformăruile dumneavoastră. Acest guvern pe care îl criticaţi a dus la o creştere a nivelului de trai. Nu vă face cinste să aduceţi politica internă în PE. E o lipsă de respect faţă de poporul român", a declarat Viorica Dăncilă.

“Nu am să ignor vocea poporului, iar martor este larga susţinere populară pe care o avem în România. Ascult pe toată lumea de bună-credinţă şi vreau un dialog constructiv, dar un dialog care să fie correct pentru România şi pentru UE ”, a mai afirmat premierul.

Aceasta l-a criticat şi pe Laurenţiu Rebega că a adus politica internă în PE.

"Da, România e divizată, iar eu vreau ca România să fie unită. Vrem o Europă unită, dar să nu ne învrăjbim unii pe alţii. Haideţi să vedem lucrurile care ne unesc şi să lăsăm la o parte lucrurile care ne divizează. Vom avea dialog şi sunt dispusă dialogului", a mai spus Dăncilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici