Viorica Dăncilă, ironică după CEx: Da, m-a şi alergat Manda pe aici pe coridor / Manda: E cancan

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a recunoscut, marţi, că au fost discuţii aprinse în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CEx) PSD, ironizând informaţiile potrivit cărora ar fi fost jignită de către Claudiu Manda.

447 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, ironică după CEx: Da, m-a şi alergat Manda pe aici pe coridor / Manda: E cancan

Viorica Dăncilă, ironică după CEx: Da, m-a şi alergat Manda pe aici pe coridor / Manda: E cancan

"Plâng foarte greu, poate am avut lacrimi când am intrat în turul II, dar au fost lacrimi de bucurie", a comentat Viorica Dăncilă informaţiile apărute, potrivit cărora ar fi plâns în şedinţa CEx.

Claudiu Manda a catalogat însă informaţiile potrivit cărora ar fi jignit-o pe Viorica Dăncilă drept exagerări. "Am citit şi eu informaţiile apărute în CEx, sunt exagerări. La Dolj, Viorica Dăncilă a ieşit pe locul I, restul e cancan", a declarat fostul preşedinte al Comisiei pentru controlul activităţii SRI.

La rândul său, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că rămâne şeful de campanie al liderului PSD. "Nu este o funcţie politică, aşa cum ştiţi. Mă simt mândră că a avut încredere în mine pentru turul I şi trul II, suntem mobilizaţi şi vom câştiga alegerile. Avem ca obiectiv câştigarea alegerilor", a explicat fostul ministru al Muncii.

Preşedintele PSD a recunoscut însă, în final, că au fost discuţii aprinse în CEx.

"Binenţeles că au fost discutii. Da, m-a şi alergat pe aici pe coridor domnul Manda ca să mă întorc la CEX, Da, am ţipat, mi-am urecheat colegii. Fiecare ne-am spus punctele de vedere pentru că aşa e normal, am vorbit la telefon, era normal (să ies din şedinţă -n.r.), cineva m-a sunat să-mi spună că Iohannis refuză să vină la confruntare. Domnul Manda a dovedit că este bărbat prin modul cum a gestionat alegerile de la Craiova, Dolj. Altcineva nu dă dovadă de bărbăţie şi acela e Iohannis", a completat Viorica Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici