Viorica Dăncilă, la reuniunea liderilor PES: Pentru mine este extrem de importantă reluarea dialogului

Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD şi premier, a participat joi, la reuniunea liderilor Partidului Socialiştilor Europeni, unde a transmis că este extrem de importantă reluarea dialogului şi "consolidarea relaţiei cu prietenii şi partenerii din marea noastră familie europeană".

235 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, la reuniunea liderilor PES: Pentru mine este extrem de importantă reluarea dialogului

Viorica Dăncilă, la reuniunea liderilor PES: Pentru mine este extrem de importantă reluarea dialogul

“Mă bucur să revin alături de marea familie a socialiştilor şi democraţilor europeni. Pentru mine şi colegii mei din Partidul Social Democrat este extrem de importantă reluarea dialogului şi consolidarea relaţiei cu prietenii şi partenerii din marea noastră familie europeană. Împreună suntem mai puternici, iar partidul pe care îl conduc este determinat să întărească relaţia cu familia social democrată europeană şi să participe activ în luarea celor mai bune decizii pentru toţi cetăţenii europeni”, a afirmat preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Sursa citată menţionează că liderii PES au apreciat atitudinea proeuropeană a preşedintelui interimar al PSD, Viorica Dăncilă, precum şi schimbarea abordării politice a noii conduceri a Partidului Social Democrat.

"De asemenea, au fost transmise aprecieri pentru rezultatele foarte bune obţinute de România în exercitarea mandatului Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene", se arată în comunicatul de presă.

Taguri:
psd,
pes,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici