Viorica Dăncilă, liderul Grupului PSD din Parlamentul European: Modul în care Sorin Moisă a demisionat, nu este colegial. Cioloş, zero fonduri UE

Liderul Grupului PSD din PE, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, pe Facebook, că modul în care Sorin Moisă a demisionat din PSD nu a fost “colegial”, întrebându-se dacă “neatragerea niciunui leu din fonduri europene în 2016”, de către guvernul Cioloş, nu i-a stârnit disconfort lui Moisă.

1379 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, liderul Grupului PSD din Parlamentul European: Modul în care Sorin Moisă a demisionat, nu este colegial. Cioloş, zero fonduri UE

Viorica Dăncilă, liderul Grupului PSD din Parlamentul European: Modul în care Sorin Moisă a demisionat, nu este colegial. Cioloş, zero fonduri UE

“Regret că dl Sorin Moisă a decis să nu mai facă parte din delegaţia PSD de la Parlamentul European. Totuşi, nu pot să nu remarc modul nu foarte colegial pe care l-a abordat, în lunga postare de pe facebook, unde şi-a justificat demisia. Şi îmi pun şi eu o întrebare – de pildă – atunci când a fost ales pe listele acestei formaţiuni politice ca să reprezinte ţara noastră în Parlamentul European nu s-a izbit de aceleaşi nemulţumiri pe care le invocă acum?”, a scris europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a precizat că neatragerea “niciunui leu” din fondurile europene în anul 2016, în perioada guvernării lui Dacian Cioloş, nu i-a stârnit niciun disconfort lui Sorin Moisa.

“De asemenea, neatragerea niciunui leu din fonduri europene în 2016, când în fruntea guvernului României se afla dl Cioloş, fostul şef al domniei sale, nu i-a stârnit nicio stare de disconfort? Ca să nu mai amintesc şi de uşurinţa cu care dl Moisă a trecut peste noapte de la Grupul Socialiştilor şi Democraţilor la Partidul Popularilor Europeni”, a conchis Viorica Dăncilă.

Şi europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu i-a reproşat lui Moisa faptul că nu a criticat Guvernul Cioloş pentru netragerea de fonduri europene.

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a declarat, sâmbătă, că demisionează din PSD, afirmând că partidul aruncă România într-o văgăună a istoriei pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de trecut, precizând că situaţia în care se află liderul PSD – acuzaţia de fraudă plecată de la OLAF, ne va costa miliarde.

Moisa a criticat şi slaba performanţă în atragerea fondurilor europene, precum şi încercarea PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, de a îndepărta România de UE şi NATO.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici