Viorica Dăncilă: Ludovic Orban parcă joacă într-un film de comedie

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale l-a atacat, miercuri, pe premierul desemnat Ludovic Orban, despre care a spus că parcă joacă într-o comedie, dar şi pe preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei întâlniri electorale care a avut loc în judeţul Suceava.

608 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Ludovic Orban parcă joacă într-un film de comedie

Viorica Dăncilă: Ludovic Orban parcă joacă într-un film de comedie

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, în faţa simpatizanţilor partidului, la o întâlnire electorală care a avut loc în localitatea Hânţeşti, judeţul Suceava, că premierul desemnat parcă joacă într-o comedia, spunând lucruri diferite partidelor.

„Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea l-a atacat şi pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că a adus dezbinare între români. „Preşedintele ţării este cel care a adus dezbinarea între români şi a făcut acest lucru pentru că nu iubeşte românii. I-aţi văzut între oameni, aţi văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la problemele unui om? Eu l-am văzut când un om a leşinat şi nici măcar nu s-a uitat. (...) Este un preşedinte care ne-a privit cu aroganţă, un preşedinte care vrea guvernul meu, vrea parlamentul meu, care încalcă Constutuţia ţării”, a mai declarat Viroca Dăncilă la întâlnirea cu simpatizanţii din Moldova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici