Viorica Dăncilă, rezervată în privinţa voucherelor pentru elevii care nu au absenţe

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Galaţi, că proiectul privind acordarea voucherelor de 10 lei pe zi pentru elevii fără absenţe nu face parte din Programul de Guvernare şi nu se poate pronunţa, deocamdată, asupra implementării lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

52 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, rezervată în privinţa voucherelor pentru elevii care nu au absenţe

Viorica Dăncilă, rezervată în privinţa voucherelor pentru elevii care nu au absenţe

Întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Galaţi, dacă susţine proiectul privind voucherele în valoare de 10 lei pentru elevii care nu absentează, Viorica Dăncilă, preşedinte PSD, a spus că acest ăproiect nu face parte din Programul de Guvernare şi nu poate spune, la acest moment, dacă poate fi implementat sau nu.

„În momentul în care am tipărit acel program de guvernare, pe lângă măsurile pe care le avem în program şi care trebuie să fie respectate, pentru că ele au fost votate în plenul Parlamentului României, am cerut în teritoriu mai multe măsuri pe care colegii din organizaţii le pot pune în următoarea perioadă. Printre acele măsuri a fost şi aceasta (voucherele pentru elevi – n.r.). Asta nu înseamnă că o să o implementăm. Vom vedea pe fiecare domeniu ce vom prelua din propunerile din teritoriu şi pe care le putem transforma în realitate, care este proiecţia bugetară a fiecărei măsuri, astfel încât să ne încadrăm în deficit, în normele pe care le avem”, a spus Dăncilă.

Premierul a explicat că săptămâna viitoare va fi făcută evaluarea fiecărui minister, a măsurilor pe care le-au îndeplinit miniştrii din măsurile de guvernare, dar şi ceea ce mai este de îndeplinit.

„Atunci vom vedea care dintre măsurile din teritoriu le putem accepta şi care nu. Atunci vom putea spune exact dacă o măsură sau alta care nu este în programul de guvernare va fi luată de către Guvernul României”, a mai spus Dăncilă.

Taguri:
dăncilă,
elev,
voucher

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici