Viorica Dăncilă: Singura mea comandă este de la PSD, de la forurile statutare

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă despre faptul că ar răspunde unor comenzi din afara PSD, unor persoane care ar avea legături cu serviciile, că singura comandă a sa este de la partid şi de la forurile statutare ale formaţiunii.

451 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Singura mea comandă este de la PSD, de la forurile statutare

Viorica Dăncilă: Singura mea comandă este de la PSD, de la forurile statutare

„Acest lucru, comenzile e ca şi cum a vorbi acelaşi lucru de fiecare dată. Chiar credeţi că atunci când vrei să schimbi lucrurile în bine trebuie să ai comabndă de la cineva. Eu vă garantez că nu am comandă de la nimeni. Singura mea comandă este de la PSD, de la forurile statutare. Votul a demonstrat că a fost o decizie care s-a stabilit printr-un vot al majorităţii. Dacă rezultatul era ca să nu se facă acest Congres, ţineam cont. Şi în Guvern dacă avem o părere împotrivă şi majoritatea e pentru atunci majoritatea susţinută”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD de vineri.

Reacţia acesteia vine în contextul în care în spaţiul public s-a spus că premierul ar asculta de o serie de persoane din afara PSD care ar avea legături cu serviciile de informaţii.

Taguri:
dăncilă,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici