Virgil Popescu: Nu vom avea probleme cu aprovizionarea populaţiei cu energie termică şi electrică

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anunţat că nu vor fi probleme în această iarnă privind aprovizionarea populaţiei cu energie termică şi electrică. El a precizat că în depozite sunt circa trei miliarde de metri cubi de stocuri de gaze.

575 afișări
Imaginea articolului Virgil Popescu: Nu vom avea probleme cu aprovizionarea populaţiei cu energie termică şi electrică

Virgil Popescu: Nu vom avea probleme cu aprovizionarea populaţiei cu energie termică şi electrică

„Stocurile de gaze sunt aproape de trei miliarde de metri cubi în depozite. Am verificat astăzi şi cu rezervele statului. Am avut astăzi o întâlnire vis-a-vis de stocurile de cărbune ale rezervelor statului şi sunt în termocentrale. Am întrebat de două-trei ori pe preşedintele Rezervelor Statului şi mi-a spus că sunt în termocentrale, deci nu în mine. Evident am situaţia stocurilor de la Complexul Energetic Oltenia şi sunt stocuri suficiente, conform programului de iarnă, aprobat de cărbune. Nu cred că vom aveam probleme cu stocurile în această iarnă vis-a-vis de aprovizionarea populaţiei cu energie termică şi energie electrică”, a afirmat Virgil Popescu, la comandamentul de iarnă care s-a întrunit joi seara, la Palatul Victoria.

Acesta a adăugat că, joi, la nivelul Ministerului, a fost făcut şi ordinul pentru comandamentul de iarnă.

„Tot astăzi a fost făcut ordinul pentru comandamentul de iarnă, la nivelul Ministerului, coordonat de către Ministerul Economie, Energiei şi Mediului de Afaceri”, a conchis ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici