Vlad Voiculescu: Dacă Vâlcov ar fi rămas primar la Slatina, probabil că acum era deja la PNL

  • Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, lider USR-PLUS, îi critică pe liberali
  • Acesta spune că dacă Darius Vâlcov ar fi rămas primar la Slatina, probabil că acum era deja la PNL
  • El mai afirmă că i-ar plăcea ca un reprezentant al Guvernului să spună că nu este aşa
1385 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu: Dacă Vâlcov ar fi rămas primar la Slatina, probabil că acum era deja la PNL

Vlad Voiculescu: Dacă Vâlcov ar fi rămas primar la Slatina, probabil că acum era deja la PNL

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, lider USR-PLUS, îi critică pe liberali şi spune că dacă Darius Vâlcov ar fi rămas primar la Slatina, probabil că acum era deja la PNL: „Cu tablourile şi banii din pereţi cu tot”.

„Dacă Darius Vâlcov ar fi rămas primar la Slatina, probabil că acum era deja la PNL. Cu tablourile şi banii din pereţi cu tot. Tocmai citesc relatarea unei discuţii între un primar PSD şi un reprezentant al Guvernului României: <La rectificare vei primi între 5 şi 7 miliarde lei vechi şi dacă nu îţi ajung îţi mai dau eu un miliard de lei vechi. (...) Mi-a spus că se va face rectificarea în momentul când e gata toată situaţia cu primarii PSD care vor trece la PNL. Cine trece la ei, va primi bani. Eu am un proiect pentru asfaltare drumuri, altul la canalizare. Mi-a spus despre un proiect: îţi poţi lua gândul de la el dacă nu treci la noi. Dacă treci, ţi-l pun la CNI şi ai lucrarea. Dacă nu treci, nu se asfaltează nimic>”, scrie pe Facebook Vlad Voiculescu.

El mai afirmă că i-ar plăcea ca un reprezentant al Guvernului să spună că nu este aşa şi că aşa ceva nu ar avea cum să se întâmple.

„Nu va fi însă cazul. Pe seama victoriei / imaginii Preşedintelui şi a legislaţiei electorale care blochează partidele noi, PNL ucide speranţa românilor în schimbarea politică atât de aşteptată şi face din ea doar o schimbare de sigle”, conchide Voiculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vlad voiculescu,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici