Vladimir Putin aprobă colaborarea cu Astrazeneca. Parteneriatul va permite descoperirea unor noi remedii,dar şi perfecţionarea unui vaccin pentru Coronavirus

  • Putin salută îniţiativa de colaborare dintre ruşi şi Astrazeneca
  • Soriot: „Va fi o situaţie unică de colaborare între doi producători de vaccinuri”
  • Putin: „ Colaborarea va permite dezvoltarea vaccinurilor esenţiale”
2226 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin aprobă colaborarea cu Astrazeneca. Parteneriatul va permite descoperirea unor noi remedii,dar şi perfecţionarea unui vaccin pentru Coronavirus

Vladimir Putin

Ar fi bine să cunoşti faptul că oamenii de ştiinţă ruşi au început să colaboreze cu Astrazeneca. Putin salută această iniţiativă.

Preşedintele rus Vladimir Putin spune despre cooperarea cu producătorul de medicamente AstraZeneca că va permite oamenilor de ştiinţă ruşi să contribuie la descoperirea unor noi remedii, nu numai la perfecţionarea unui vaccin pentru Coronavirus.

VLADIMIR PUTIN preşedintele Rusiei: „Sunt sigur că cooperarea colegilor ruşi, în acest caz cu compania AstraZeneca, va permite o descoperire în dezvoltarea nu numai a vaccinurilor (coronavirus), ci a întregii game de medicamente esenţiale”. 

PASCAL SORIOT CEO AstraZeneca: „Va fi o situaţie unică de colaborare între doi producători de vaccinuri şi sper că ne va oferi o protecţie mai bună. De asemenea, cred că va stimula o astfel de cooperare în întreaga lume şi că oamenii vor urma exemplul parteneriatului nostru”. 

KIRILL DMITRIEV şeful Fondului de Investiţii Directe al Rusiei: „Vaccinul Sputnik V rămâne principalul nostru vaccin extrem de eficient. De asemenea, am propus companiei AstraZeneca să utilizeze componente ale vaccinului nostru pentru a face un medicament mai eficient”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici