Voicu: Majoritatea delegaţilor din Oltenia îl sprijină pe Tăriceanu

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, duminică, că 107 din cei 165 de delegaţi din Oltenia la congresul partidului, care va avea loc săptămâna viitoare, susţin candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu pentru un nou mandat în fruntea PNL.

21 afișări
Imaginea articolului Voicu: Majoritatea delegaţilor din Oltenia îl sprijină pe Tăriceanu

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Pot să afirm că, în prezent, din cei 165 de delegaţi din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea, 107 îl susţin pe actualul preşedinte PNL. Nu doar prestaţia din ultimele zile a contat, ci mai ales activitatea din ultimii patru ani... În plus, cred, ca şi foarte mulţi liberali din zona Oltenia, că actualul preşedinte PNL este şi persoana care poate reprezenta cel mai bine partidul în confruntarea electorală pentru Palatul Cotroceni din acest an", se spune în declaraţia lui Voicu.

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că 27 de filiale judeţene liberale îi susţin candidatura la preşedinţia PNL.

Citeşte şi:

Crin Antonescu, susţinut de 27 de filiale pentru preşedinţia PNL

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici