Voinescu: Există o majoritate solidă între parlamentarii socialişti care vor să revină la lucrări

Deputatul PDL Sever Voinescu afirmă că "există o majoritate solidă" a parlamentarilor USL care ar vrea să revină la lucrările Parlamentului, Voinescu reclamând că "adeseori" liderii de grupuri sunt cei care iau decizii cum ar fi greva parlamentară.

371 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Există o majoritate solidă între parlamentarii socialişti care vor să revină la lucrări

Sever Voinescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Deputatul PDL Sever Voinescu a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că "în curând" opoziţia va renunţa la greva parlamentară, iar deputaţii şi senatorii USL vor reveni în Parlament.

"Nu poţi fi parlamentar decât în Palamentul Româniel. Nu există altă formă de a fi parlamentar. (…) Eu sunt convins că există o majoritate solidă între parlamentarii socialişti care vor să revină la lucrări", a afirmat Sever Voinescu.

Întrebat pe ce se bazează când face astfel de afirmaţii, deputatul democrat liberal a explicat că are această convingere în urma unor discuţii pe care le-a avut cu colegi parlamentari din opoziţie.

"Discuţiile pe care le-am avut cu colegii din USL şi o experienţă anterioară care îmi spun că, în general, parlamentarii sunt dornici să vină să lucreze, să îşi facă treaba în Parlament şi că foarte adesea liderii lor îi împing ca guru către decizii cu care poate sunt de acord pe moment, dar îşi dau seama că de fapt deciziile astea nu duc la nimic şi e cazul acestei decizii de a face grevă pornită ca să se obţină alegeri anticipate", a afirmat Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici