Voinescu merge în martie în Qatar, la o reuniune despre piraterie maritimă, terorism şi securitate

Deputatul PDL Sever Voinescu va face, în perioada 19-21 martie, o vizită în Qatar, la o reuniune parlamentară unde se va discuta despre pirateria maritimă, terorism, politica externă, securitate naţională şi energetică.

110 afișări
Imaginea articolului Voinescu merge în martie în Qatar, la o reuniune despre piraterie maritimă, terorism şi securitate

Sever Voinescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

Potrivit unui memorandum intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, Sever Voinescu, care este şeful delegaţiei române la AP NATO, participă în Qatar în calitate de membru al comisiei politice a AP NATO, iar acţiunea are caracter parlamentar.

"Agenda include întrevederi cu emirul statului Qatar, cu primul-ministru, cu şeful statului major, cu reprezentaţi ai mediilor academice şi ai unor organizaţii neguvernamentale. Printre temele de discuţie se numără: politica externă şi de securitate a Qatarului, securitatea regională, relaţiile NATO-Qatar, terorismul, pirateria maritimă, securitatea energetică şi evoluţiile din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord", se mai arată în memorandum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici