Voinescu: Se discută varianta ca dezbaterea de miercuri seară să fie organizată la TVR

Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Traian Băsescu, Sever Voinescu, a declarat, miercuri, că negocierile privind confruntarea candidaţilor de miercuri seară continuă, precizând că se discută şi varianta ca această dezbatere să aibă loc la TVR.

18 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Se discută varianta ca dezbaterea de miercuri seară să fie organizată la TVR

Voinescu: Se discută varianta ca dezbaterea de miercuri seară să fie organizată la TVR (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

"Am stabilit ca toţi participanţii la această discuţie să nu ieşim decât în momentul în care avem o concluzie, pe care o vom anunţa de îndată. Asta e tot ce am stabilit", a precizat Voinescu.

Staff-urile de campanie ale candidaţilor la Preşedinţie au convenit că dezbaterea electorală de miercuri seară va avea loc între cinci candidaţi, urmând ca vineri să aibă loc o dezbatere între trei candidaţi, cei mai bine plasaţi în sondajele de opinie, a anunţat Sebastian Lăzăroiu.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat că PSD a fost de acord cu această formulă, adăugând că şi preşedintele Traian Băsescu va participa la o dezbatere în formulă de cinci candidaţi.

Dezbaterea de miercuri seară va fi organizată cu cinci candidaţi, respectiv Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu, Kelemen Hunor şi Sorin Oprescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, staff-urile de campanie negociază asupra locului în care se va desfăşura confruntarea, a numărului şi numelor moderatorilor. Surse participante la discuţie au declarat că Mircea Geoană nu ar fi de acord ca această confruntare să se desfăşoare la TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici