Vosganian: Dacă ar fi să îl blestem pe Boc, ar fi să vină după el un premier cu năravurile sale

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, că, dacă ar fi să îl blesteme pe premierul Emil Boc pentru "minciunile" spuse despre guvernarea liberală, ar spune ca după el să vină un premier care să aibă năravurile sale şi care să caute defectele Guvernului Boc.

18 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Dacă ar fi să îl blestem pe Boc, ar fi să vină după el un premier cu năravurile sale

Vosganian: Dacă ar fi să îl blestem pe Boc, ar fi să vină după el un premier cu năravurile sale (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Vosganian a declarat, într-o conferinţă de presă, că actualul şef al Executivului a proferat o serie de minciuni despre guvernarea PNL, printre care faptul că liberalii au înglodat ţara în datorii sau că au dus o politică "deşănţată" de angajări în administraţia publică locală şi centrală.

"Atâtea minciuni, atâtea deformări ale realităţii despre guvernarea liberală, atâtea ticăloşii rar s-au întâlnit. Dacă ar fi să îl blestem cu ceva pe Boc, ar fi să îl blestem ca după el să vină un prim-ministru care să aibă năravurile sale şi care să caute defectele Guvernului Boc. Numai că, spre deosebire de Boc, el chiar le va găsi", a spus vicepreşedintele PNL.

Vosganian a respins toate acuzaţiile aduse de PDL şi de Emil Boc şi a precizat că guvernarea PNL a preluat ţara cu o datorie publică guvernamentală de 22,5% şi a lăsat-o cu 19,9%.

"Sunt minciuni sfruntate, iar cea mai ticăloasă este cea privind politica deşănţată de angajări, urcând cheltuielile de personal de la 6,5%, în 2007, din PIB la 8,4%, în 2008. O alta, infamă, este legată de angajările deşănţate ale PNL în administraţia locală şi centrală, dar nu spun unde s-au făcut. (...) Dacă noi am angajat clientela PNL, de ce în 2009 nu a dat-o afară PDL?", a continuat Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici