Vosganian: Declaraţia lui Teodorovici trebuie pusă pe seama euforiei declanşate de votare bugetului

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a declarat, despre afirmaţia lui Eugen Teodorovici, care a spus că nu va modifica OUG 114, că o pune pe seama euforiei declanşate de votarea bugetului în Parlament, precizând că speră să îi treacă foarte repede.

147 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Declaraţia lui Teodorovici trebuie pusă pe seama euforiei declanşate de votare bugetului

Vosganian: Declaraţia lui Teodorovici trebuie pusă pe seama euforie declanşate de votare bugetului

„Declaraţia lui Eugen Teodorovici, ministrul finanţelor, potrivit căreia, până una-alta, cei care speră într-o modificare a OUG 114, speră degeaba, trebuie pusă pe seama euforiei declanşate de votarea, cu o largă majoritate, a Legii bugetului. După ce euforia va trece – sper, foarte repede – va trebui ca, printr-un dialog aplicat cu mediul de afaceri, să purcedem la unele reajustări ale respectivei ordonanţe de urgenţă”, a scris Varujan Vosganian, duminică pe Facebook.

Reacţia lui Vosganian vine după ce ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a afirmat, vineri seara, că OUG nr. 114/2018 nu va fi modificată sigur săptămâna viitoare în şedinţa de Guvern. Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu anunţase că a vorbit cu premierul Viorica Dăncilă şi i-a transmis că din ordonanţă ar trebui eliminată taxa de 2% pentru companiile din energie, şeful Executivului fiind de acord cu o corecţie.

În context, Tăriceanu, l-a sfătuit, sâmbătă, pe Eugen Teodorovici să îşi ţină părerile pentru el atunci când comentează în legătură cu Ministerul Energiei, fiindcă nu cunoaşte cum funcţionează ministerul care este condus de un liberal. El a mai spus că între el, partidul pe care îl conduce şi Eugen Teodorovici este o diferenţă de abordare şi de viziune.

Ulterior, liderul ALDE a precizat că este posibil ca ministrul Finanţelor să fi avut o scăpare atunci când a spus că OUG 114 nu va fi modificată şi că probabil era supărat sau nervos în acea zi. Liderul ALDE a adăugat că nu sunt disensiuni în coaliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici