Vosganian produce iritare în PSD/ Un lider local îl acuză pe vicepreşedintele ALDE de comportament „pueril”

Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat, luni, întrebat despre reacţia lui Varujan Vosganian, după alegerile din organizaţia judeţeană a social-democraţilor, că este „o motivaţie puerilă”, pentru că reprezentantul ALDE trebuia să ajungă la marşul de Florii.

945 afișări
Imaginea articolului Vosganian produce iritare în PSD/ Un lider local îl acuză pe vicepreşedintele ALDE de comportament „pueril”

Vosganian produce iritare în PSD/ Un lider local îl acuză pe vicepreşedintele ALDE de comportament „pueril”. Foto: Hepta

Întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, cum comentează declaraţia lui Varujan Vosganian, postată pe Facebook după ce a plecat de la conferinţa de alegeri a PSD Iaşi, Maricel Popa a spus că acesta l-a informat înaintea reuniunii de sâmbătă a social-democraţilor că va fi prezent doar zece minute la eveniment.

„În aceeaşi perioadă era marşul de Florii, Drumul Crucii, iar domnul Vosganian s-a grăbit să meargă. Nu ştiu ce postează fiecare, nu am văzut acea postare, dar trebuie să ne asumăm. Dumnealui se grăbea. Mi-a spus înainte că stă zece minute şi pleacă. Că după aceea trebuia să ia cuvântul şi şi-a găsit o motivaţie puerilă, este altceva. Eu l-am invitat, dar cu o săptămână înainte trebuia şi el să mă invite (la reuniunea regională ALDE la care a fost prezent şi Tăriceanu – n.r.), eu am făcut acest gest. Cei de la ALDE trebuiau să analizeze”, a spus Popa.

Potrivit acestuia, la alegerile europarlamentare PSD şi ALDE participă independent, fiind împreună doar la guvernare.

Vicepreşedintele ALDE, senatorul Varujan Vosganian a povestit sâmbătă, pe Facebook, că a părăsit prima reuniune PSD la care a participat vreodată, după ce i-a „ascultat pe distinşii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul că toţi românii de bună credinţă sunt la PSD etc”.

„Sunt, încă, la vârsta noutăţilor, chiar dacă am trei decenii de experienţă politică. Astăzi, răspunzând cu politeţe unei invitaţii, am participat pentru prima oară în viaţa mea la o întrunire PSD, cea a organizaţiei Iaşi. I-am ascultat pe distinşii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul că toţi românii de bună credinţă sunt la PSD etc.etc., drept care, după vreun ceas, am socotit că e mai bine să plec, ca să nu-i tulbur”, a scris Varujan Varujan pe Facebok.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă au participat sâmbătă, la Iaşi, la alegerile din organizaţia locală a partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici