Winkler Iuliu, Vincze Loránt şi Szilágyi Dóra deschid lista candidaţilor UDMR la europarlamentare

  • Consiliul Permanent al UDMR a finalizat, în cadrul şedinţei de joi, lista candidaţilor Uniunii pentru alegerile europarlamentare.
  • Lista e deschisă de Winkler Iuliu, Vincze Loránt şi Szilágyi Dóra.
163 afișări
Imaginea articolului Winkler Iuliu, Vincze Loránt şi Szilágyi Dóra deschid lista candidaţilor UDMR la europarlamentare

Winkler Iuliu, Vincze Loránt şi Szilágyi Dóra deschid lista candidaţilor UDMR la europarlamentare

"Aceasta este lista comunităţii noastre, lista maghiarilor din România, pe care fiecare maghiar o poate simţi ca fiind a sa. Pe listă se regăsesc membri din diferitele comunităţi ale noastre din România, membri ai categoriilor de vârstă mai tinere şi mai în etate, femeile sunt puternic reprezentate, iar lista noastră reflect, de asemenea, şi unitatea maghiară", a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Acesta a subliniat că anul 2024 este un an important, un an al marilor schimbări şi al alegerilor importante.

"În timp ce lumea se schimbă, există multă incertitudine peste tot şi viitorul este imprevizibil, la Bucureşti haosul şi graba sunt la ele acasă, iar Bruxelles-ul nu este preocupat de cetăţenii UE. Pentru noi, maghiarii din tot Bazinul Carpatic, miza este acum să facem diferenţa: să fim învingătorii noului deceniu, nu învinşii", a adăugat liderul UDMR.

"Winkler Iuliu, Vincze Loránt şi Szilágyi Dóra vor face ca vocea maghiarilor să fie auzită la Bruxelles şi, împreună cu aliaţii noştri, vor lupta pentru o nouă viziune, un nou impuls şi o nouă conducere în Uniunea Europeană", a conchis Kelemen Hunor.

Pe listă sunt în total 46 de candidaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici