Zgonea: Îi îndemn pe români să voteze, e cel mai important scrutin din ultimii 12 ani

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminică, încă de la primele ore ale dimineţii, la secţia de votare din localitatea doljeană în care candidează pentru cel de-al patrulea mandat de deputat, îndemnându-i pe oameni să meargă la vot.

179 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Îi îndemn pe români să voteze, e cel mai important scrutin din ultimii 12 ani

Zgonea: Îi îndemn pe români să voteze, e cel mai important scrutin din ultimii 12 ani (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Valeriu Zgonea a votat în colegiul 9 din judeţul Dolj, la SECŢIA DE VOTARE 438 din localitatea Podari, unde candidează pentru al patrulea mandat de deputat PSD, venind însoţit de către fiul său de 14 ani şi de primarul localităţii Podari.

După ce a introdus buletinele de vot în urne, Zgonea i-a îndemnat pe români să iasă la vot.

"Ştiu că prezenţa este slabă la vot până la această oră, din cauza vremii. În colegiul meu plouă, să sperăm că de acum încolo mai creşte prezenţa la urne. Îi îndemn pe români să iasă din case, să voteze pentru că este cel mai important scrutin din ultimii 12 ani, iar românii trebuie să dovedească o dată la patru ani că puterea este în mâinile lor", a declarat Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că a venit la vot pentru trei lucruri pe care le consideră importante: "Am votat pentru ca următorii patru ani să nu semene cu ultimii patru, am votat pentru copiii mei şi pentru toţi copiii din România, care trebuie să trăiască într-o Românie prosperă şi am votat pentru toţi bătrânii din România pentru a avea o bătrâneţe liniştită şi demnă".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici