Distracţia continuă şi în zilele reci cu noile grătare premium de la Weber

96 afișări
Imaginea articolului Distracţia continuă şi în zilele reci cu noile grătare premium de la Weber

Distracţia continuă şi în zilele reci cu noile grătare premium de la Weber

Doar pentru că este încă frig afară şi iarna nu se lasă cu una cu două, nu înseamnă că trebuie să băgăm la naftalină grătarul şi să renunţăm la micile noastre plăceri gătite pe grill! În acest articol, echipa meşterilor sibieni de la PEFOC, ţi-a pregătit câteva sfaturi utile despre cum poţi găti pe întreg parcursul anului, preparatele tale preferate pe modelele premium de gratar gradina americane de la Weber.

Aşadar, iată care sunt sfaturile noastre pentru un grătar de succes, pe vreme rece:

Îmbracă-te călduros şi limitează timpul petrecut afară. Întradevăr, la focul grătarului tău poate fi cald, dar nu uita să te îmbraci gros şi să eviţi eşarfele, ciucurii sau alte articole de îmbrăcăminte care ar putea intra în contact cu focul grătarul în timpul utilizării! Şi mai bine, limitează timpul petrecut în aer liber. Nu zăbovi mai mult decât este nevoie iar dacă vrei ca mâinile, faţa şi picioarele tale să-ţi mulţumească, poţi oricând să găteşti bucata perfectă de carne, în confortul bucătăriei din casă, pe un grătar electric Weber cu tehnologie care îţi permite inclusiv controlul preparatelor tale de la distanţă, cu ajutorul unei aplicaţii de telefon!

Mănuşile de zăpadă nu sunt mănuşi de grătar. Asigură-te că porţi mănuşi rezistente la căldură atunci când utilizezi grătarul. În oferta www.pefoc.ro ai la dispoziţie o gamă întreagă de ustensile grătar şi mănuşi termorezistente, perfecte pentru manevrarea în siguranţă a grătarului încins.

Nu te apuca niciodată de un grătar cu cărbuni în garaj! Indiferent de vremea de afară - zăpadă, ploaie, lapoviţă sau vânt, asigură-te că grătarul tău Weber pe cărbuni este la cel puţin trei metri distanţă de toate materialele uşor inflamabile şi într-o zonă bine ventilată.

Eliberează zona grătarului. Dacă a nins abundent, încearcă să eliberezi de zăpadă şi gheaţă zona, înainte de a aprinde un gratar carbuni. Vremea rece va scădea temperaturile din interiorul grătarului, astfel încât, orice zăpadă suplimentară va scădea şi mai mult temperatura ideală de gătire. De asemenea, ai grijă să existe spaţiu suficient în jurul grătarului pentru a te putea deplasa liber şi acorda acestuia suficient timp pentru a se preîncălzi.

Fii pregătit cu extra combustibil. În condiţii de frig şi vreme rea, timpul de gătit pe grill poate fi mai mare decât te aşteptai. În acest caz va fi necesar ca focul tău să aibă nevoie de mai multe lemne sau cărbuni, pentru a ajunge la temperatura potrivită. Un truc folositor este să poziţionezi grătarul tău Weber, perpendicular pe direcţia vântului. Acest lucru va ajuta la un control mai bun al temperaturii din interiorul grătarului, chiar şi în timpul orelor de gătit afară, în frig.

Ai răbdare. În condiţii de temperaturi scăzute şi vânt, grătarul Weber ştie singur cum să-şi ducă la bun sfârşit treaba, datorită materialelor premium din care este confecţionat. Ca să fii sigur, lasă-l să se preîncălzeasca cu 5-10 minute mai mult decât atunci când găteşti pe grătar în lunile calde.

Depozitează-ţi grătarul corespunzător. Păstreaza-ţi grătarul acoperit sau într-un loc uscat atunci când nu îl mai foloseşti, mai ales iarna, pentru a-l proteja de intemperii şi umezeală.

Aşadar, indiferent dacă preferi un grătar pe cărbuni, gratar pe gaz sau un grill electric, cu grătarele Weber disponibile online şi pe site-ul oficial www.pefoc.ro vei merge întotdeauna la sigur! În acest fel, nu va mai trebui să renunţi la preparatele tale favorite gătite pe grill. Fii mereu pregătit să-l scoţi în grădină şi să încingi cărbunii alături de cei mai buni prieteni sau în compania familiei!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici