eMAG: De Paşte, clienţii păstrează tradiţia, dar pentru cumpărături aleg soluţii moderne

  • Românii păstrează tradiţiile şi obiceiurile de Paşte şi pun pe lista de cumpărături haine, accesorii textile de bucătărie, produse de curăţenie şi jucării, dar şi electrocasnice inteligente.
  • Clienţii alocă, în medie, aproximativ 170 de lei pentru haine şi 240 de lei pentru încălţăminte
69 afișări
Imaginea articolului eMAG: De Paşte, clienţii păstrează tradiţia, dar pentru cumpărături aleg soluţii moderne

eMAG: De Paşte, clienţii păstrează tradiţia, dar pentru cumpărături aleg soluţii moderne

Clienţii eMAG încep pregătirile pentru Paşte cu aproximativ două săptămâni înainte şi pun în coşul de cumpărături haine, electrocasnice mici, pachete cadou şi jucării. În medie, ei alocă aproximativ 170 de lei pentru haine şi 240 de lei pentru încălţăminte. 
 
Astfel, în această perioadă, comenzile de articole vestimentare pentru copii cresc cu 20% faţă de o perioadă obişnuită. Totodată, clienţii comandă cu 42% mai multe jucării înainte de Paşte faţă de o perioadă obişnuită din an şi adaugă în coş, în special, păpuşi şi accesorii, iepuraşi de pluş sau maşinuţe cu telecomandă. De asemenea, clienţii care vor să fie siguri că aleg cadoul potrivit optează pentru „Cardul cu milioane de idei”.
 
„Fie că planifică să petreacă Paştele în familie sau pleacă în vacanţă, românii îşi pot dedica timpul celor dragi, cumpărând online şi evitând astfel statul în trafic şi drumurile la magazin. Pe lângă produse pentru curăţenia casei sau haine şi jucării pentru copii, ei caută soluţii şi produse inteligente de curăţenie sau pentru pregătirea mesei, care să îi ajute ca, pe lângă timpul câştigat alături de cei dragi, să facă şi economii, profitând de ofertele foarte bune,” a spus Irina Pencea, general manager eMAG România.  „Şi de Paşte, clienţii Genius beneficiază de livrare gratuită şi oferte speciale în patru platforme de ecommerce- eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful – şi pot invita, gratuit, un alt membru al familiei cu care să împartă beneficiile contului, fără costuri suplimentare. De asemenea, pentru a resimţi cât mai puţin impactul cheltuielilor din această perioadă asupra bugetului familiei, clienţii pot achita comenzile în tranşe, direct din contul eMAG/ My Wallet”. 
 
Pe lângă articole vestimentare, clienţii eMAG au salvat în listele de Favorite şi accesorii precum şepci, pălării, rucsacuri şi genţi, care beneficiază de oferte speciale în această perioadă în care mulţi oameni pleacă în vacanţă sau se pregătesc pentru sezonul cald. Clienţii eMAG au pus la Favorite înainte de Paşte şi electrocasnice mici - feliatoare, maşini de tocat carne şi roboţi de bucătărie, cuptoare electrice, mixere, fiare de călcat şi aparate de cafea, aspiratoare robot sau aspiratoare de curăţat geamurile, necesare pentru curăţenia tradiţională de primăvară şi pentru mesele pregătite acasă, pentru a sărbători alături de familie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici