Glicemia sub control

Nevoia constanta de astazi de a performa la locul de munca isi pune amprenta direct asupra sanatatii noastre. S-a dovedit ca stresul constant poate duce la cresterea nivelului de zahar din sange, iar pentru cei care au deja diabet sau sunt susceptibili de a avea diabet, acest lucru poate fi o adevarata povara.

808 afișări
Imaginea articolului Glicemia sub control

Glicemia sub control

Glicemonorm este solutia naturala care ne vine in ajutor atunci cand organismul are probleme cu reglarea nivelului glicemiei din sange. Solutie naturala, Glicemonorm se bazeaza pe efectele excelente ale castravetelui amar si pe beneficiile aduse de picolinatul de crom.

Castravetele amar ajuta la normalizarea nivelului de zahar din sange si la scaderea cantitatii de glucoza produsa precum si la stimularea organismului de a folosi glucoza din sange.

Picolinatul de crom este, la randul sau, un excelent hipoglicemiant si, in acelasi timp, contribuie la scaderea nivelului de colesterol si a trigliceridelor.

Glicemonorm forte favorizeaza mentinerea concentratiei serice a glucozei in limitele normale, indiferent daca vorbim de un nivel ridicat sau, dimpotriva, scazut al nivelului de glucoza.

Glicemonorm drops este prietenul tau de zi cu zi de la serviciu, fiind realizat cu aceleasi ingrediente eficiente, dar avand o usurinta mult mai mare de administrare. Dropsurile au un gust bun si le poti pastra cu tine oriunde mergi.

Tine glicemia sub control! Este mai simplu decat crezi!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici