(P) Când apare Matrix 4, filmul aşteptat de mai bine de un deceniu

  • Unul dintre cele mai aşteptate filme, Matrix 4, are lansarea programată mai devreme decât se aştepta.
  • Matrix 4 nu va mai fi lansat în aprilie 2022, aşa cum se stabilise iniţial, ci pe 21 decembrie 2021, conform informaţiilor publicate de presa americană.
  • În acest moment, echipa de producţie se află în Berlin şi filmează continuarea acestei serii pe care foarte mulţi fani o aşteaptă.
3189 afișări
Imaginea articolului  (P) Când apare Matrix 4, filmul aşteptat de mai bine de un deceniu

(P) Când apare Matrix 4, filmul aşteptat de mai bine de un deceniu

În Matrix 4, Keanu Reeves va rămâne în rolul principal şi îl va interpreta pe Neo. Din distribuţie mai fac parte Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wil-son şi Daniel Bernhardt. Filmul este regizat de Lana Wachowski.
 
Cât priveşte scenariul Matrix 4, în acest moment nu se cunosc foarte multe detalii, dar Keanu Reeves a dezvăluit că va avea inclusiv o poveste de dragoste.
 
"Lana Wachowski a scris un scenariu frumos şi o poveste minunată, iar totul a re-zonat cu mine. Acesta este singurul motiv pentru care am decis să revin în film. Să lucrez din nou cu ea este incredibil. Nu am crezut niciodată că acest film va fi făcut din nou. Nu era în atenţia mea. Când mi s-a adus scenariul şi mi s-a povestit despre el, cu multă pasiune şi într-un mod artistic cum nu vă puteţi imagina, mi-am spus că este un cadou", a afirmat Keanu Reeves.
 
Ultimul film din seria Matrix a apărut în 2001, astfel că fanii seriei au de aşteptat 18 ani pentru a vedea o nouă producţie. Discuţiile pentru noul film Matrix s-au purtat tot timpul, dar lucrurile au devenit concrete abia din 2017, când cei de la Warner Bros au decis să pună pe hârtie planul.
 
Pe măsură ce lucrurile deveneau tot mai clare, tot în 2017 a apărut şi jocul The Matrix, lansat de compania Playtech, foarte apreciat de fanii live casino şi ai jocurilor de noroc. Acesta reuşeşte să te introducă în lumea Matrix, iar printre simboluri îi regăsim pe Neo şi Agent Smith. De asemenea, grafica este foarte bună şi reuşeşte să te faca să te simţi ca fiind în lumea Matrix.
 
La doi ani de la lansarea jocului, în 2019, Warner Bros a anunţat Matrix 4. Filmările au început pe 4 februarie 2020, în Germania, Chicago şi San Francisco. De altfel, un indiciu că acţiunea va fi la un nivel înalt în Matrix 4 ne este dat şi de faptul că locuitorii din San Francisco s-au arătat nemulţumiţi de pagubele provocate în oraş cu ocazia filmărilor, deoarece mai multe clădiri au fost avariate, la fel ca şi stâlpii de iluminat public.
 

Matrix, o franciză de succes

 
Primul film Matrix a fost lansat în 1999 şi a fost considerat una dintre cele mai revoluţionare producţii din acel moment, în special datorită efectelor speciale. The Ma-trix a fost un real succes şi a avut încasări de peste 465 de milioane de dolari, la un buget de 63 de milioane de dolari. De asemenea, The Matrix a primit şi 4 premii Oscar şi a fost premiat şi la gala BAFTA.
 
Având în vedere acest succes, nu a fost de mirare că în 2003 a apărut The Matrix Reloaded, al doilea film al seriei, care l-a avut tot pe Keanu Reeves în rolul principal. Şi acesta s-a bucurat de un interes uriaş, iar încasările au fost de 739 de milioane de dolari, la un buget de până în 150 de milioane de dolari. Până în 2016, când a fost depăşit de Deadpool, The Matrix a fost filmul recomandat persoanelor de peste 17 ani care a avut cele mai mari încasări, întrecând la acel moment Termi-nator 2: Judgment Day's.
 
La 6 luni distanţă a apărut şi al treilea film din franciză, The Matrix Revolutions. Recenziile au fost însă mixte, iar încasările s-au ridicat la 427.3 milioane de dolari, bugetul fiind, din nou, până în 150 de milioane de dolari. 
 
Aşadar, la 18 ani distanţă, va apărea şi Matrix 4, cu Keanu Reeves în rolul principal şi multă acţiune.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici