3,6 milioane de euro, consultanţa juridică pentru 54 km de şosea

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) continuă să fie o vacă bună de muls pentru anumite firme de avocatură: cu patru zile în urmă, compania a publicat anunţul de participare pentru „servicii de consultanţă, asistenţă juridică şi reprezentare în vederea dobândirii prin expropriere a imobilelor necesare construcţiei drumului expres Petea-Satu Mare”. Valoarea estimată a contractului? Un mizilic de 12,17 milioane RON fără TVA, pentru un drum de numai 54 de kilometri!

1 afișare
Imaginea articolului 3,6 milioane de euro, consultanţa juridică pentru 54 km de şosea

3,6 milioane de euro, consultanţa juridică pentru 54 km de şosea

Încercând să aflăm cum este posibil ca, în ciuda articolelor deja publicate în Gândul pe această temă, CNADNR să se lase jecmănită de o asemenea manieră, am discutat cu şeful Direcţiei Juridice a companiei, Alin Goga. Acesta ne-a declarat că avem de-a face cu... un mare pas înainte, întrucât până acum CNADNR a plătit cam 1.500 de euro  fără TVA pentru fiecare expropriere, iar la noua licitaţie preţul ar urma să fie de cel mult 1.200 de euro, tot fără TVA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici