A venit si randul lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost, ieri, retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de instigare la lipsire de libertate. Procurorii sustin ca, in urma cu mai bine de doua luni, finantatorul Stelei si-ar fi pus oamenii sa-i prinda si sa-i sechestreze pe cei care i-au furat masina.

1 afișare
Imaginea articolului A venit si randul lui Gigi Becali

A venit si randul lui Gigi Becali

Desi problema parea ca s-ar fi rezolvat, unul dintre cei sechestrati ar fi facut plangere la Politie impotriva omului de afaceri. Becali ajunge astfel pentru prima data dupa gratii, desi s-ar putea zice ca acesta este unul dintre cele mai "subtiri" dosare penale in care este implicat. Reamintim ca Gigi Becali este anchetat pentru un schimb de terenuri cu Ministerul Apararii, ce a avut loc la sfarsitul anilor’ 90, afacere in care statul ar fi pierdut trei milioane de dolari. De asemenea, Becali mai este acuzat ca ar fi vrut sa dea o mita de 1,7 milioane de euro in Dosarul "Valiza".

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici