Adevaruri in care popoare intregi nu vor sa creada

Isteria care a cuprins, deopotriva, Italia, dar si România arunca pe ochii oamenilor obisnuiti o pata de fum care nu-i lasa sa vada adevarul, asa cum este el. Romulus Mailat se face, intr-adevar, vinovat de crima, insa nicio proba nu demonstreaza ca el si-a violat victima.

1 afișare
Imaginea articolului Adevaruri in care popoare intregi nu vor sa creada

Adevaruri in care popoare intregi nu vor sa creada

Parchetul de la Roma nu a exclus, in ciuda evidentelor, aceasta infractiune din lista capetelor de acuzare. Italienii au publicat, pe strazi, afise cu ochii unei femei violate, facând astfel trimitere la o fapta pe care Mailat nu a savârsit-o. Românii nu vor nici ei sa creada ca Marian Buzatu a fost impuscat de un alt român, considerând in continuare ca tânarul a fost victima unei razbunari a italienilor. Conationalii nostri umbla prin Italia imbracati in tricouri pe care este desenata o tinta, pe care scrie „Român - impuscati-ma“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici