Aeroportul Otopeni, supravegheat de un OZN

Imaginile cu obiecte zburatoare neidentificate au fost ascunse pana cand ziarul nostru a insistat pe langa autoritati pentru ca acestea sa fie mediatizate.

3 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Otopeni, supravegheat de un OZN

Aeroportul Otopeni, supravegheat de un OZN

“Gardianul” a intrat in posesia unei alte inregistrari, dupa cea a MiG-ului lovit, anul trecut, in aer, in apropiere de Gherla. Noile imagini, surprinse de camerele video de pe Aeroportul „Henri Coanda“ (fost Otopeni), in vara anului 2004, pot fi vizionate pe site-ul www.gardianul.ro. Ele sunt autentice, dar inexplicabile.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici