Am aflat Planul B al Guvernului pentru salvarea uninominalului

Actiunea deschisa in instanta de Partidul România Mare mai are de parcurs niste etape. Cu toate acestea, procentul ca alegerile sa se tina in 30 noiembrie este aproape de suta la suta.

7 afișări
Imaginea articolului Am aflat Planul B al Guvernului pentru salvarea uninominalului

Am aflat Planul B al Guvernului pentru salvarea uninominalului

Planul B, aflat de “Gardianul”, vizeaza chiar cursul legal al unor astfel de actiuni in contencios administrativ, motiv pentru care este nevoie sa oferim toate explicatiile necesare.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici