Am oprit exportul de Catavenci!

Romanii au taxat, la vot, partidele a trei lideri care practica o politica „mitica”, demna de personajele lui Caragiale: Gigi Becali, C.V. Tudor si Dan Voiculescu. Voturile romanilor au consfintit consolidarea unui trio dominant al scenei politice: PD-PSD-PNL.

1 afișare
Imaginea articolului Am oprit exportul de Catavenci!

Am oprit exportul de Catavenci!

Alegerile europarlamentare de ieri au avut un efect de tsunami politic!  Cele trei partide au atras aproape 70% din optiunile alegatorilor.Surpriza zilei a fost oferita de PLD. Infiintat anul trecut, partidul lui Theodor Stolojan a reusit sa depaseasca pragul de 5% la primul test electoral.Spectaculos este si scorul, insumat, inregistrat de partidele desprinse din fosta Alianta D.A. Impreuna, PD, PNL si PLD totalizeaza 54% din voturi, aproape dublu fata de procentul obtinut in 2004!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici