Andrei Chiliman, primarul clanului Onoriu

Deşi se declară sus şi tare un duşman al afacerilor imobiliare ilegale, primarul liberal al sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost surprins "în flagrant", la începutul acestei săptămâni, în vizită la clanul Onoriu, ai cărui membri sunt cunoscuţi pentru tunurile imobiliare dezvoltate în Capitală, în special în sectorul 1.

1 afișare

Vizita - ce îi poate aduce voturi importante lui Chiliman, care să se transforme apoi în profituri substanţiale pentru ambele părţi dacă liberalul va mai prinde un mandat de primar - i-a surprins neplăcut pe locuitorii sectorului 1, care încă mai sperau că Andrei Chiliman se va ţine de cuvânt şi va demola construcţiile ilegale ridicate de clanul Onoriu pe diverse terenuri luate cu japca de la bătrâni neajutoraţi.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici