Aprilie infernal pentru Steaua şi Dinamo! VEZI programul celor două mari rivale

Luna aprilie nu va fi una deloc uşoară pentru Steaua şi Dinamo. Pe cele două formaţii le aşteaptă, începând cu acest weekend, un program infernal, cu nu mai puţin de nouă meciuri în patru săptămâni. Practic, ambele grupări bucureştene vor avea antrenamente aproape zilnic şi meciuri din trei în trei zile.

6 afișări
Imaginea articolului Aprilie infernal pentru Steaua şi Dinamo! VEZI programul celor două mari rivale

Aprilie infernal pentru Steaua şi Dinamo! VEZI programul celor două mari rivale

Amânarea ultimei etape programată în decembrie, ori pauza cauzată de meciurile tricolorilor a determinat Liga Profesionistă de Fotbal să aranjeze partidele din Liga I din trei în trei zile. Pe Steaua şi Dinamo le aşteaptă în luna aprilie un program infernal, cu meciuri din trei în trei zile, însumând opt jocuri în patru săptămâni, plus o manşă din semifinalele Cupei României. Asta ca să n u mai spunem de întâlnirea directă din sâmbăta Paştelui.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici