Asfalt tango Vanghelie-PDL

Două firme de construcţii sunt la un pas de a-l da în judecată pe Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, pentru neachitarea unor lucrări de asfaltare şi canalizare executate în acest an electoral. Modernizarea a vizat cartierul Ferentari, zona în care candidaţii PSD la alegerile parlamentare din 30 noiembrie au fost votaţi masiv. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 22 de milioane de lei, 16 milioane revenindu-le austriecilor de la Alpine Bau GmbH, iar 6 milioane - celor de la Eurovia Construct.

1 afișare
Imaginea articolului Asfalt tango Vanghelie-PDL

Asfalt tango Vanghelie-PDL

Cea din urmă e patronată de familia ex-senatoarei PDL Cornelia Cazacu - veche abonată la afaceri cu Primăria Capitalei, în mandatele lui Traian Băsescu şi Adriean Videanu. Ambele companii au câştigat câteva licitaţii organizate de Primăria Sectorului 5 în 2007 şi au finalizat lucrările abia în lunile august şi septembrie ale acestui an. Deşi conţin o clauză ilegală, contractele au fost asumate de toţi cei implicaţi.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici