Bancile care dau banii de 3G la RCS&RDS si Zapp

Zapp, al patrulea operator pe piata telefoniei mobile locale, beneficiaza de o linie de creditare de un miliard de dolari deschisa de Banca Chinei pentru dezvoltarea businessului in Romania, au declarat pentru Business Standard surse din piata care au solicitat anonimatul. O parte din bani este destinata finantarii infrastructurii 3G a Zapp, afacere intrata recent sub controlul grupului saudit Saudi Oger.

1 afișare
Imaginea articolului Bancile care dau banii de 3G la RCS&RDS si Zapp

Bancile care dau banii de 3G la RCS&RDS si Zapp

Pe de alta parte, un alt jucator mare de pe piata de telecom cu planuri ambitioase pe segmentul telefoniei mobile 3G (transfer de date, voce si imagine) este RCS&RDS, pe lista bancilor cu cele mai mari contributii la creditul de 500 mil. $ contractat de companie fiind ING (130 mil. $), ABN Amro (148 mil. $), Citibank, Bank Austria Creditanstalt si Raiffeisen (fiecare cu 43 mil. $, prin diferite subsidiare), potrivit unor surse de pe piata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici