Bancile mici urca agresiv in topul activelor la noua luni

Volksbank, Alpha Bank, Credit Europe si Piraeus castiga cota de piata datorita ofensivei pe segmentul creditelor pentru persoane fizice.

1 afișare
Imaginea articolului Bancile mici urca agresiv in topul activelor la noua luni

Bancile mici urca agresiv in topul activelor la noua luni

Alpha Bank este noua ocupanta a locului patru in clasamentul bancilor dupa active la sfarsitul lunii septembrie, urcand de pe opt in decembrie 2006, in timp ce UniCredit Tiriac, intrata pe piata la incepului lunii iunie, se claseaza pe sase, conform datelor Directiei de Supraveghere a BNR, transmise Asociatiei Romane a Bancilor. Austriecii de la Volksbank, care in decembrie trecut erau pe locul 11, urca acum pana pe pozitia a opta, pe seama cresterii agresive pe retail. Ambele banci olandeze prezente pe piata au pierdut teren fata de 2006, ING coborand trei pozitii, in timp ce ABN Amro iese din topul celor mai mari zece jucatori, ajungand pe 11.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici