Băsescu a constatat pe propria piele că femeile sunt mai puţin corupte

Traian Băsescu a avut, ieri, o zi mediatică plină. La prânz a fost la postul public de radio, după-amiaza – la MTV şi seara – la Realitatea TV. La MTV, Băsescu a fost invitatul emisiunii „News Special”. Pe un fond de muzică electronică, şeful statului a elogiat sistemul de vot uninominal majoritar în două tururi şi a susţinut că, din experienţa sa proprie, femeile sunt bune în politică pentru „sunt mai puţin corupte decât bărbaţii”.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu a constatat pe propria piele că femeile sunt mai puţin corupte

Băsescu a constatat pe propria piele că femeile sunt mai puţin corupte

Preşedintele a avut un pic de ghinion la MTV, pentru că emisia a căzut, timp de zece minute. Nu au fost însă probleme, mai ales că emisiunea era înregistrată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici