Băsescu sau Geoană?

În turul al doilea al alegerilor prezidenţiale au intrat Traian Băsescu şi Mircea Geoană, conform celor trei exit poll-uri realizate pentru fiecare dintre principalele televiziuni şi prezentate duminică seară la ora 21.00.

4 afișări
Imaginea articolului Băsescu sau Geoană?

Băsescu sau Geoană?

Conform exit poll-ului realizat de INSOMAR pentru postul de televiziune Realitatea TV, Traian Băsescu a obţinut 32,8 la sută din voturile românilor, Mircea Geoană - 31,7 la sută, iar Crin Antonescu - 21,8 la sută.Exit poll-ul realizat de CCSB pentru televiziunea Antena 3 l-a plasat pe prezidenţiabilul susţinut de PDL pe primul loc cu 34,1 la sută, pe cel al PSD - cu 30,9 la sută, iar pe cel al PNL - cu 22,1 la sută.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici