Ciucă: Cota unică nu şi-a încheiat aplicabilitatea în România. PNL o susţine în continuare

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, marţi, la Timişoara, că partidul pe care îl conduce susţine în continuare cota unică, despre care spune că a ajutat la dezvoltarea economiei.

Urmărește
98 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Cota unică nu şi-a încheiat aplicabilitatea în România. PNL o susţine în continuare

Ciucă: Cota unică nu şi-a încheiat aplicabilitatea în România. PNL o susţine în continuare

„Cota unică nu şi-a încheiat aplicabilitatea în România. Acest regim de impozitare a ajutat masiv la dezvoltarea economiei noastre şi mai poate contribui la recuperarea decalajelor faţă de statele mai dezvoltate din vestul continentului. De aceea, PNL o susţine în continuare”, susţine Nicolae Ciucă.

El susţine, într-un mesaj postat pe Facebook, că acestea au fost câteva dintre ideile pe care le-a spus oamenilor de afaceri cu care a discutat la Timişoara.

„Şi ca premier am acordat o atenţie deosebită dialogului cu mediul asociativ. Pentru mine, relaţia dintre mediul privat, societatea civilă şi sfera politică trebuie să fie structurată ca un parteneriat bazat pe o comunicare continuă. Pentru orice forţă politică, sprijinirea capitalului autohton trebuie să fie o prioritate. Indiferent de fluctuaţiile economice, investitorii români nu vor pleca de acasă. Companiile româneşti trebuie să aibă aliaţi puternici, pentru că afacerile se aseamănă pe undeva cu domeniul militar: competiţia este un câmp de luptă în care învinge cine rezistă mai mult”, a adăugat liderul liberal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici