Băsescu vs. Geoană, bătălia pentru România

Primul care a ieşit după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor a fost actualul şef al statului. Traian Băsescu şi-a început însă declaraţia anunţând că va fi validat referendumul pentru parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari. Băsescu a dat însă şi un mesaj politic explicând că cei doi candidaţi ai dreptei, adică el şi Crin Antonescu de la PNL, au câştigat majoritatea voturilor şi că trebuie să se ţină cont de această majoritate în formarea guvernului. Despre rezultatul obţinut de el, Băsescu a spus doar că este "o victorie de etapă".

38 afișări
Imaginea articolului Băsescu vs. Geoană, bătălia pentru România

Băsescu vs. Geoană, bătălia pentru România

Mircea Geoană şi-a început discursul spunând că "e o noapte frumoasă pentru mine". Geoană a ţinut şi el să se apropie la nivel de discurs de candidatul PNL, felicitându-l pe Antonescu.Singurul nemulţumit de cifrele date de institutele de sondare a fost însă chiar Antonescu. Liderul PNL a ieşit nervos din sala în care aştepta să îi vină rândul la discurs şi, în timp ce Băsescu vorbea de la sediul PD-L, şi-a aprins o ţigară. Antonescu a acuzat apoi institutele de sondare a opiniei publice că "manipulează grosolan" rezultatul şi i-a îndemnat pe susţinătorii săi să aştepte numărătoarea oficială a votului.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici