Blatul lui David

Ministrul de Interne a servit mafioti italieni Acestia au ramas in posesia celui mai mare IAS din Ardeal, in schimbul eliminarii ministrului Flutur de la Putere.

2 afișări
Imaginea articolului Blatul lui David

Blatul lui David

Iulian Cezar Petcu,presedintelui Consiliului de Administratie al SC Agriful SRL Sibiu, dezvaluie modul in care firma sa a fost ajutata sa ramana proprietara celui mai mare IAS din Transilvania. Iulian Cezar Petcu relateaza - intr-o discutie purtata la sediul Agriful cu o ziarista, in prezenta unor asociati de-ai sai, intr-o asa-zisa conferinta de presa - cum s-a intalnit, la Hotelul Mariott, cu fostul sef al Departamentului de Control al Guvernului, actualul ministru al Internelor Cristian David, pe care l-a rugatsa-l ajute sa ramana in posesia IAS-ul Agromixta SA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici