Bogdan Olteanu pleacă într-o vacanţă exotică pe banii noştri

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu are programată o vizită exotică de nu mai puţin de 12 zile în Mexic şi Chile. Sejurul este mascat de sintagma „delegaţie oficială“. Ca tot omul care pleacă în concediu şi care este animat să cheltuiască „fără număr“, Olteanu nu poate să spună dinainte cât va consuma. Dacă ar fi proprii bani, nu ar fi probleme dar sumele vin din bugetul public.

1 afișare
Imaginea articolului Bogdan Olteanu pleacă într-o vacanţă exotică pe banii noştri

Bogdan Olteanu pleacă într-o vacanţă exotică pe banii noştri

Mai mult, cu toate că misiunea ar trebui să fie una cât se poate de oficială în care să apară zilele şi orele în care se va întâlni cu oficialii din respectivele state ba şi subiectele discuţiilor, totul este trecut la secret. Un amănunt în plus este componenţa delegaţiei - Bogdan Olteanu, câte un reprezentant al grupurilor parlamentare (ales, probabil, pe simpatii) doi consilieri (e) ai (ale) preşedintelui plus şeful direcţiei de protocol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici