Borcea: "Eşecul lui Gigi Becali în politică reprezintă o pierdere imensă pentru fotbalul românesc!"

Cristi Borcea nu a rămas indiferent la auzul veştii că Gigi Becali a ratat lamentabil intrarea în Parlamentul României şi a caracterizat eşecul acestuia drept unul "foarte mare pentru întreg fotbalul românesc".

1 afișare
Imaginea articolului Borcea: "Eşecul lui Gigi Becali în politică reprezintă o pierdere imensă pentru fotbalul românesc!"

Borcea: "Eşecul lui Gigi Becali în politică reprezintă o pierdere imensă pentru fotbalul românesc!"

"Este o pierdere foarte mare pentru fotbal şi sport faptul că Gigi a pierdut alegerile. Normal că mi-e teamă, pentru că am spus că principalul nostru adversar e Steaua. Totuşi, dacă jucătorii noştri se refac 100%, nu am nicio grijă", a spus Borcea.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici