Botiş, la un pas de anchetă penală

Fostul ministru al Muncii, Ioan Botiş, a fost în conflict de interese, iar soţia sa, Ligia Botiş, a comis infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, potrivit ANI.

3 afișări
Imaginea articolului Botiş, la un pas de anchetă penală

Botiş, la un pas de anchetă penală

Ancheta ANI a fost declanşată în urma informaţiei că soţia ministrului Muncii era consilieră la o asociaţie care gestiona un proiect cu bani europeni, legat de piaţa forţei de muncă. Mai mult, sediul asociaţiei era, în acte, la locuinţa soţilor Botiş.Acum ies însă la lumină şi alte amănunte. Asociaţia "Parteneriat Euroactiv" din Bistriţa a fost înfiinţată în 2007, iar printre fondatori se afla şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, al cărei director executiv era în acea perioadă chiar Ioan Botiş. Actul constitutiv al asociaţiei a fost schimbat în septembrie 2010, eliminând AJOFM din structura membrilor fondatori.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici