Brokerii: Angajatii BCR si SIF vor tranzactiona Erste

Principalii investitori pe actiunile Erste Bank, la Bursa de Valori Bucuresti, vor fi cele cinci societati de investitii financiare si angajatii Bancii Comerciale Romane, sunt de parere brokerii. “Nu cred ca va fi una dintre cele mai lichide companii de la bursa. Investitorii care vor fi cei mai atrasi de listarea Erste Bank la Bursa de la Bucuresti sunt SIF-urile, angajatii BCR si investitorii romani, care vor fi atrasi de indicatorii fundamentali atractivi ai bancii. Cu toate acestea, comisioanele foarte mari si conditiile de piata nu vor atrage multi investitori pe Erste Bank”, a declarat Mihai Piscan, broker la EFG Securities.

1 afișare
Imaginea articolului Brokerii: Angajatii BCR si SIF vor tranzactiona Erste

Brokerii: Angajatii BCR si SIF vor tranzactiona Erste

La ultima cotatie, Erste Bank valoareaza pe bursa de la Viena 12,11 miliarde euro, ceea ce inseamna ca valoarea cu care se va lista la Bucuresti va fi aproape dubla fata de capitalizarea Petrom, cea mai mare companie de la BVB. In ultimele sedinte, actiunile proprietarului BCR au cunoscut cresteri importante la Bursa din Viena, ieri, la ora 17.00, ora Romaniei, apreciindu-se cu 4,54%, pe Bursa de la Viena, pana la 38,41 euro pe unitate, in timp ce pe Bursa de la Praga castiga 5,43%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici