Bucureştiul, oraşul SF al candidaţilor pentru Capitală

În această "campanie a proiectelor" candidaţii pentru Primăria Capitalei vin cu planuri pentru Bucureşti care ţin mai mult de domeniul SF.

1 afișare
Imaginea articolului Bucureştiul, oraşul SF al candidaţilor pentru Capitală

Bucureştiul, oraşul SF al candidaţilor pentru Capitală

După ce actualul edil al Bucureştiului, Adriean Videanu, a promis zeci de proiecte care prevedeau parcări subterane, autostrăzi şi şosele de centură, planuri care au rămas, în marea lor majoritate, doar în stadiul de proiect, actualii candidaţi care au intrat în cursa pentru Capitală promit Bucureştiul port la Dunăre, zeci de mii de locuri de parcare şi autostrăzi suspendate.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici