Calin Fusu, milionar din internetul romanesc

Originar din Republica Moldova, fondatorul Neogen avea 16 ani cand a intrat la Academia de Studii Economice din Bucuresti.La cei 34 de ani ai sai, Calin Fusu, fondatorul si actionarul principal al site-ului de internet Neogen, este unul dintre cei mai tineri oameni de afaceri de succes din Romania.

8 afișări
Imaginea articolului Calin Fusu, milionar din internetul romanesc

Calin Fusu, milionar din internetul romanesc

Portalurile sale cu anunturi – locuri de munca, matrimoniale, vanzari etc. – sunt vizitate zilnic de milioane de oameni din Romania, Serbia, Bulgaria si Republica Moldova. Calin Fusu este un jucator care  a pariat intotdeauna in mod inspirat. A venit in Romania in urma cu 18 ani din satul Parlita din Republica Moldova. In 2000 tanarul s-a hotarat sa intre in afaceri pe internet si a dat un anunt la mica publicitate pentru a cauta parteneri. I-a gasit pe cei mai potriviti si impreuna cu ei a ridicat un imperiu.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici