Casele se întorc la preţurile din 2006

Apartamentele vechi din cartierele bucureştene precum Militari, Pantelimon sau Rahova sunt cele mai afectate de turbulenţele de pe piaţa imobiliară.

1 afișare
Imaginea articolului Casele se întorc la preţurile din 2006

Casele se întorc la preţurile din 2006

Specialiştii spun că, anul viitor, locuinţele din aceste zone nu vor mai depăşi pragul de 1.500 de euro pe metru pătrat. Adică un apartament cu două camere într-un bloc vechi va fi în jur de 65.000 de euro.Preţurile vor înregistra astfel un recul până la nivelul anului 2006. Şi românii care lucrează peste graniţă pun umărul la declinul cererii de apartamente. Fenomenul se observă mai ales în provincie unde aceştia reprezentau o bună parte din clienţii agenţiilor imobiliare.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici